Farvekort

Køb nemt og problemfrit maling med eller uden farvekort: Når du køber maling hos MestersMaling.dk, vil vi gerne give dig muligheden for at få lige nøjagtigt den farve, som du ønsker. Det gør vi ved, at du som kunde er i stand til selv at skrive den farvekode, som du ønsker (fx RAL 9010). Faktisk giver vi dig to muligheder: Den ene mulighed er, at du selv skriver den farvekode, som du ønsker – og bare rolig, vi skal nok tage kontakt til dig, hvis der er nogen tvivlsspørgsmål til den farvekode, du har angivet. Den anden mulighed er, at du vælger en af de farver, som vi foreslår i vores farvevælger. Her trykker du blot på knappen “vælg farve” inde på produktet, hvor du bliver præsenteret for et stort udvalg af flotte og moderne farver, der passer til enhver indretning.

Farverne i vores farvevælger er primært fra Jotuns farvekort “Vores smukkeste farver”, som du kan se i en online udgave her. Grunden til, at vi har taget udgangspunkt i dette katalog er, at Jotun regelmæssigt opdaterer kortet, så det følger de seneste trends uden at gå på kompromis med en elegant og tidløs stil. Stort set alt vores maling her på MestersMaling.dk er fra Jotun, og det betyder dermed også, at farverne i særdeleshed passer til deres maling, som de også selv skriver i “Vores smukkeste farver”-kataloget: “FARVERNE I DETTE KORT ER UDVIKLET SPECIELT TIL JOTUN PRODUKTER. JOTUN GARANTERER KUN RIGTIG FARVEGENGIVELSE VED ANVENDELSE AF JOTUN PRODUKTER.”

Med andre ord kan du være helt sikker på, at hvis du vælger en farve fra vores farvevælger til en af de mange Jotun-produkter, vi sælger, så bliver farven nøjagtig som angivet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du kigger på farverne på en computerskærm (tablet, smartphone eller anden elektronisk komponent), så kan der være risiko for, at farven bliver gengivet anderledes end fra virkeligheden. Hvis du vil være helt sikker anbefaler vi, at du anskaffer dig et fysisk farvekort, som du blandt andet kan finde i vores farvecenter i Bogense, Nordfyn.

Et andet godt alternativ til et fysisk farvekort er at bestille farveprøver af den eller de farver, som du ønsker. Du kan fx bruge disse prøveprodukter, så er udgiften i bund – og du får det bedste syn for, hvordan de(n) valgte farver vil se ud hjemme hos dig.

Favekort fra Jotun

Andre farvemuligheder uden for vores farvekort

Hvis du ikke synes, at farverne i vores farvevælger passer til dig, så fortvivl ej. Det er derfor, du har mulighed for selv at skrive en farvekode til den maling, du skal bruge. For det første har Jotun selv et større farveudvalg end de 128 farver, der er i deres “smukkeste farver”-katalog – hvis du gerne vil se flere farver fra Jotun, så kig her. Hold blot musen over den farve, du godt kunne tænke dig, så kan du se farvens nummer og navn, og disse informationer skriver du blot ind som farvekoden til det produkt, du ønsker, og så toner vi malingen i lige nøjagtig den farve!

Der findes selvfølgelig mange flere farver, end dem som Jotun præsenterer. Der er fx RAL-farver, hvor man blandt andet finder den populære renhvid, RAL 9010. Vi kan selvfølgelig sagtens tone malingen i den rigtige farve, hvis du skriver en RAL-farvekode ind, så det du kan du trygt gøre. Vil du gerne se flere RAL-farver, så kan du finde en oversigt her.

En tredje mulighed er at kigge på et NCS-farvekort. Her finder du et enormt udvalg af farver, hvilket godt kan virke uoverskueligt, men som samtidig også er bedre i stand til at vise dig alle de farvemuligheder, du har. Vi toner selvfølgelig også NCS-farver, så her skriver du blot farvekoden ind til det produkt, du ønsker, og så får du nøjagtigt den farve! Du kan se en NCS-oversigt her.

Og husk nu, hvis du er det mindste i tvivl, så kom endelig forbi vores butik eller ring til os på 40 44 21 19, hvor vi er klar til at rådgive og vejlede dig.