Om Mesters Maling

Malermester hos MestersMaling.dk
Malermester Bjarne Toft Hansen står bag MestersMaling.dk

MestersMaling.dk er en webshop, hvor du kan finde alt det, som du skal bruge til dit malerprojekt. Mesters Maling er en del af Nordfyns Farvecenter. Nordfyns Farvecenter er grundlagt og ejet af Malermester Bjarne Toft Hansen. Derfor forhandler vi de produkter, malermesteren selv bruger! Det er din garanti for et flot og professionelt resultat til en billig gør-det-selv pris.

MestersMaling.dk er ikke bare en webshop – og hvis du kommer i tvivl om noget med hensyn til dit malerprojekt, kan du ringe til os hos Nordfyns Farvecenter, hvor du kan få en snak med malermesteren selv eller en af hans medarbejdere. Det betyder, at du kan få inspiration og professionel vejledning. Det kan være ualmindeligt vigtigt – og det er det, der gør MestersMaling.dk til mere end en webshop. Vi kender vores produkter, fordi vi bruger dem selv!

Malermester Bjarne Toft Hansen er kendt for og står for kvalitet, sikre aftaler og en god pris. Den tillid, der er mellem malermesteren og kunde, gør det sjovt at drive en forretning og gør det trygt for dig at være kunde. Den samme tillid og kvalitet finder du på MestersMaling.dk. Produkterne er helt i top, priserne er billige, og der er levering til tiden. Det betyder, at du er sikker på et godt resultat, som ikke koster for meget. Og samtidig kan du få professionelle råd, hvis du kommer i tvivl om noget under dit malerprojekt.

MestersMaling.dk viderefører også Malermester Bjarne Toft Hansens fokus på miljø og sikkerhed. Det betyder, at du på MesterMaling.dk kan købe kvalitetsprodukterne fra Jotun, som er miljø- og allergivenlige. Det er både for din, din families, miljøets og samfundets skyld!

Miljøvenligpakning

Et godt resultat handler om et grundigt forarbejde, omhyggeligt arbejde undervejs i processen og anvendelse af kvalitetsprodukter. På MestersMaling.dk finder du inspiration, der hjælper dig til at gøre det gode forarbejde – og du finder de kvalitetsprodukter, som hjælper dig til det flotte og professionelle resultat. Vi er stolte af at have skabt en webshop, som kan hjælpe dig til professionelle malerresultater til en billig gør-det-selv pris.

MestersMaling.dk benytter selvfølgelig en sikker betalingsplatform, så du trygt kan handle i webshoppen. Levering sker med fragtmænd, der tager god hånd om dine varer. Og du kan læse mere om vores leverings- og handelsvilkår her.

Når du handler med MestersMaling.dk handler du ikke bare i en webshop, du handler hos Malermester Bjarne Toft Hansen! Det er sikkert!

MestersMaling.dk er udviklet af webbureauet Bukephalos Media i WordPress og WooCommerce. Ved tekniske spørgsmål bedes du kontakte bureauet direkte.