Leverings- og handelsvilkår

Virksomhedens juridiske navn: MALERMESTER BJARNE TOFT HANSEN ApS
CVR-nr.: 30352211
Adresse: Sjællandsvej 4, 5400 Bogense, Danmark.
Telefon: 40 44 21 19
Email: info@mestersmaling.dk
Etableringsår for webshoppen: 2016

Bestilling

Aftaler på webshoppen indgås på dansk.
Alle priser på webshoppen er inklusive moms, afgifter, told mm..
Ved betalt ordrer modtager køber automatisk en ordrebekræftelse pr email, som denne angiver under bestillingen. Desuden kan kunder logge ind på websitet og se tidligere betalte ordre og ordrebekræftelser. Hvis du ønsker at modtage en kopi af en ordrebekræftelse kan der også sendes en mail til info@mestersmaling.dk.

Betaling

Der er ingen gebyrer ved betaling i webshoppen på MestersMaling.dk.
Der kan betales med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express og Diners Club.
Vi – MestersMaling.dk – har ikke mulighed for at forhøje det beløb, som du har godkendt at købe før. Og vi kan endvidere ikke se dine kreditkortoplysninger, som vores betalingsindløser – NETS – varetager. Pengene bliver først trukket på dit kort, når vi har sendt varen afsted fra vores butik.

Selve betalingen foregår via en sikker forbindelse (SSL), så dine betalingsoplysninger bliver krypteret, hvilket betyder, at vi hos MestersMaling.dk ikke kan se dine kreditkortoplysninger, hvilket sikrer dig mod misbrug.

Levering

Der er en fast fragtsats på 79 kr. på MestersMaling.dk. Hvis du køber varer for mere end 499 kr., så får du fragten gratis.
Vi sender varerne med fragtmand (Danske Fragtmænd), SDL, GLS eller egen bil. Hvis du bestiller inden klokken 12.00 på en hverdag (man-tors) kan du i de fleste tilfælde forvente at have dine varer dagen efter. Bemærk, at der ikke leveres i weekenden og på helligdage, og disse dage bliver derfor ikke indregnet i leveringstiden, som er på mellem 1-3 hverdage. Bemærk desuden, at der kan tillægges 1-2 dages ekstra leveringstid til ikke-brofaste øer i Danmark. Vi leverer til adresser i hele Danmark.

Levering sker som udgangspunkt på hverdage ml. kl. 07-18. Hvis ikke det er muligt at være hjemme, så kan du vælge at få pakken stillet uden kvittering. Skriv blot “Må stilles uden kvittering” i bemærkningsfeltet ved bestilling. Vælges denne mulighed er det for kundens egen risiko og ansvar, og Mesters Maling kan derfor ikke holdes til ansvar for bortkomne pakker. Hvis ikke kunden er hjemme ved modtagelse vil varerne kunne afhentes i nærmeste pakkecenter til egen afhentning – hvilket i de fleste tilfælde vil være hos Danske Fragmænds fragtterminal.

Hvis du vælger “Lokal afhentning” kan du hente dine varer i vores fysiske butik, Nordfyns Farvecenter, på Sjællandsvej 4 i Bogense på Nordfyn indenfor vores åbningstider mellem 10-17 alle hverdage. Ellers kontakt os for andre aftaler.

Fortrydelsesret

Når du fysisk har modtaget den vare, som du har bestilt, så har du 14 dages fortrydelsesret. Du skal blot sende varen retur til os inden fristens udløb til adressen:

MestersMaling.dk
v/ Nordfyns Farvecenter
Sjællandsvej 4
5400 Bogense

Kunden betaler selv for fragtomkostninger, der måtte være i forbindelse med returneringen, og varen skal fremgå i væsentlig samme stand og mængde. Dette gør sig også gældende, hvis kunden undlader sig modtagelsen af varen. Hvis dette er tilfældet skal vi have besked om det pr mail eller telefon og bekræfte det.

Vær opmærksom på, at vi ikke tager specielfremstillede varer retur. I denne webshops tilfælde gør dette sig gældende for tonet maling.

Hvis du fortryder dit køb bliver købssummen tilbagebetalt til din konto, når vi får varen retur. Dette gør sig gældende såfremt, at varen er i en sådan stand, at videresalg igen er muligt. Det betyder, at der ikke skal være skrevet på emballagen eller brugt en betragtelig del af den. Du har som kunde selv ansvaret for, at varen bliver returneret i intakt stand. Men det er selvfølgelig ikke et krav, at forsendelsesemballagen (papir, plast o.a.) er fuldt intakt.

Hvis du ønsker at returnere en vare eller har nogle spørgsmål omkring fortrydelse af et købt produkt, kan du ringe til os på 40 44 21 19 eller skrive en mail på info@mestersmaling.dk, og så finder vi en løsning.

Desuden gør det vores ekspedition af din fortrydelse lettere såfremt, at du vedlægger relevante informationer med i forsendelse, når du returnerer varen. Vedlæg gerne en kopi af ordrebekræftelsen, og hvis du ønsker at udfylde en standfortrydelsesret-formular, så findes denne her.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager returneringer sendt pr efterkrav.

Returnering

Du skal sende købet retur til os uden unødig forsinkelse og højst 14 dage efter, at du har meddelt os om den ønskede returnering. Du skal selv afholde de direkte omkostninger i forbindelse med tilbagelevering af varen. Desuden er du ved returnering ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt og tilstrækkeligt ind – anvend gerne det forsendelsesmateriale, vi har brugt. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle typer maling og træbeskyttelse.
Udgifterne til returnering af ovennævnte produkter forventes højst at beløbe sig til ca. 600 DKK.

Varens stand, når du sender retur

Du er kun ansvarlig for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end der er nødvendig for at få kendskab til dens art, egenskab og den måde, den fungerer på. Sagt på anden facon, du må prøve varen, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik, hvor den stadig skal kunne sælges efter din afprøvning.

Er varen prøvet udover, hvad der er nævnt herover, så betragter vi den som brugt. Det betyder, at du ved returnering kun får en del eller intet af dit købsbeløb retur, alt afhængig af varens handelsmæssige stand.

For at få hele dit købsbeløb tilbage, må du altså ikke anvende varen mere, end du ville have gjort i en fysisk butik. Du må afprøve og teste varen, men ikke tage den egentligt i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis dit købsbeløb tilbage. I tilfælde af, at varens værdi er blevet forringet i din besiddelse, hæfter du for dette og vil blive fratrukket købsbeløbet. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret får du hele din betaling tilbage inklusiv de leveringsomkostninger, du betalte i forbindelse med købet. Vi refunderer beløbet uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om returnering. Vi tilbagebetaler beløbet til det samme betalingsmiddel, som du brugte til dit køb her på webshoppen. Vi forbeholder os retten til at tilbageholde din tilbagebetaling, ind til vi har modtaget varen retur, med mindre du fremlægger dokumentation for varens tilbagesendelse.

Hvis du fortyder købet skal denne sendes retur til:

MestersMaling.dk
v/ Nordfyns Farvecenter
CVR: 30352211
Sjællandsvej 4
5400 Bogense
Tlf: 40 44 21 19
Email: info@mestersmaling.dk

Er du i tvivl om det mindste, så er vi selvfølgelig altid til at tale med – ring eller skriv blot til os. Har du for eksempel købt en spand maling for meget, så kan vi sagtens finde ud af at returnere denne. Du kan selvfølgelig også møde op på vores fysiske adresse, hvor vi altid står til rådighed, og hvor du selvfølgelig også kan have de vare med, som du ønsker returneret. Husk for en sikkerhedsskyld blot en kopi af din ordrebekræftelse.

Hvad skal der sendes med tilbage?

Der skal vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen – og husk, at vi ikke modtager returneringer pr efterkrav.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb hos MestersMaling.dk
Der er som følge af købeloven en reklamationsret i op til 24 måneder på alle varer. Afhængig af situationen betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage. Reklamationsretten gør, at du kan klage over fejl eller andre mangler ved ved varen, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Reklamationsretten gælder dog ikke, hvis fejlen er opstået grundet forkert eller anden skadeforvoldende brug. Det er også vigtigt, at du reklamerer i rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er konstateret. Reklamation inden for 2 måneder af købet bliver altid betragtet som rettidig. Vi dækker fragtomkostningerne, hvis reklamationen er berettiget, men du skal ikke sende varen retur pr efterkrav. Hvis muligt, ombyttes produktet som udgangspunkt.

I nogle tilfælde er det nødvendigt, at vores leverandører skal se omfanget af fejlen eller manglen, så de kan være i stand til at sikre sig, at det ikke opstår igen.
Hvis din vare mod forventning måtte have en fejl, skal den sendes til følgende adresse:
MestersMaling.dk
v/ Nordfyns Farvecenter
CVR: 30352211
Sjællandsvej 4
5400 Bogense
Tlf: 40 44 21 19
Email: info@mestersmaling.dk

Vedlæg disse informationer, når du sender en vare til reklamation

Hvis du reklamerer over en vare, så beder vi dig beskrive problematikken så detaljeret som muligt. Derudover så husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage – gerne den emballage du modtog produktet i – og bed samtidig om en kvittering for forsendelsen, så vi kan tilbagebetale fragtomkostningerne for dig.

Persondatapolitik

Når du skal indgå en aftale med os på MestersMaling.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail

Vi har brug for at registrere disse oplysninger om din person for at kunne levere varen(e) ud til dig. Personoplysninger der registreres hos os bliver opbevaret i fem år, hvorefter oplysningerne bliver slettet.
Når der bliver indsamlet personoplysninger via MestersMaling.dk, sker det altid først, når du har afgivet dit samtykke herom, samtidig med at du ville kunne se præcis hvilke oplysninger, der bliver indsamlet og med hvilket formål. Direktionen og ansatte hos Malermester Bjarne Toft Hansen ApS – som står bag MestersMaling.dk –  har adgang til de oplysninger, du har angivet på websitet.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger, der er afgivet til MestersMaling.dk, bliver videregivet til tredjemand ifb. med fragt (pt. Danske Fragtmænd), og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mail, som kun bliver videregivet til Mailchimp.com, som er den software, vi bruger til at udsende nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af vores udsendte mails eller ved kontakt til info(@)mestersmaling.dk, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet hurtigst muligt.
Hvis du er registreret på MestersMaling.dk har du altid ret til at gøre indsigelse imod registreringen. Du har endvidere også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder er du sikret i henhold til Persondataloven, og vil du rette henvendelse i forbindelse med vores personoplysninger om dig, så send en mail til info(@)mestersmaling.dk.

Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Cookies

MestersMaling.dk bruger cookies til at forbedre oplevelsen af sitet for dig. En cookie er en fil, der bliver lagt ned på din computer. Den har det formål, at den kan huske de ting, som du har angivet, som fx hvilken maling, du har lagt i kurven, men den husker ikke dine personlige oplysninger. En cookie kan desuden heller ikke indeholde virus. Du kan desuden læse meget mere om cookies ved at følge dette link til erhvervsstyrelsen.

Hjemmesiden benytter cookies til at indsamle data om brugeren. Denne data bruges til at udvikle siden og til at gøre brugeroplevelsen bedre for brugeren. Informationen bruges også til målretning af annoncering samt statistiske formål.

Ønsker du at slette dine cookies, kan du finde en vejledning her.

Læs mere om vores cookiepolitik her.

Klageadgang
Hvis du vil klage over et køb, du har gjort hos MestersMaling.dk, så kan du ringe til os på 40 44 21 19 eller skrive en mail til info(@)mestersmaling.dk. Lykkedes det ikke her at finde en tilfredsstillende løsning, så kan du indgive en klage til Forbrugerombudsmanden, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Oplysninger til relevante klagenævn:

Forbrugerombudsmanden
www.forbrugerombudsmanden.dk
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
forbrugerombudsmanden@kfst.dk
41715151

Standardfortrydelsesformular