Prismatch på maling

Der er prismatch på maling hos MestersMaling.dk

Det kan godt være lidt skræmmende at købe maling online. På MestersMaling.dk har vi prøvet at gøre det så nemt og trygt for dig, som overhovedet muligt. Det indebærer bl.a., at vi har indført prismatch på maling. Vi forlanger simpelthen, at det skal være nemt at købe maling – også på internettet! Vores prismatch betyder, at du altid kan være sikker på at bestille vores produkter til den bedste pris. For det første fordi vores priser i forvejen er presset helt i bund, der medfører, at mange af vores produkter i forvejen ligger under de laveste netpriser. For det andet fordi vi matcher prisen, hvis det – imod vores forventning – lykkedes dig at finde en af vores produkter billigere et andet sted.

Hvordan virker prismatch på maling?

Vores prismatch på maling og malings relaterede produkter kunne faktisk ikke være meget nemmere. Bestil og køb blot dine varer, som du normalt ville gøre. Hvis du allerede har set et af produkterne billigere et andet sted, når du bestiller, så kan du blot skrive det som en bemærkning til ordren eller kontakte os på tlf. 40 44 21 19 eller mail info@mestersmaling.dk. Herefter vil du få refunderet prisforskellen. Der er blot følgende krav, der skal opfyldes for, at du kan sikre dig dit prismatch:

  • Prismatch gælder alle varer på MestersMaling.dk
  • Prisen skal være aktuel på købstidspunktet
  • Webshoppen skal være danskejet
  • Prisen skal være angivet på webshoppen og må ikke være en særaftalt pris
  • Det må ikke være et special/køtilbud

Køb din maling online på Mesters Maling, så er du altid sikker på at få den bedste service og de bedste produkter til den laveste netpris. Så er det ikke nemmere at købe maling! På de enkelte produkter finder du både farvekort og rækkevidder. Bliver du alligevel i tvivl om det mindste undervejs, så er du altid velkommen til at ringe til os. Så er der en faguddannet medarbejder klar til at rådgive dig. Med hjælp fra MestersMaling.dk får du et professionelt resultat hver gang!